Foto van opa 'Lange Pier'Als je de stamboom van Bieêle wenst kan dat alleen nog maar via stamboomstamboomstamboom

(Update: 20 april 2015)
Binnenkort staan HIER de foto's van onze reünie.
Dat wordt een aparte web-pagina. Als je dan op de grotere foto klikt, komt er een kwalitatief betere foto in beeld die je dan zelf kunt opslaan naar een bestand om te bewaren of om ze te laten afdrukken.


(Update: 20 april 2015)
 19 april 2015...... Een GEWELDIGE reünie.....!! 
Zondag 19 april 14:30 uur,.... De eerste familieleden kwamen al "de Tram" binnen. Beter te vroeg dan te laat natuurlijk (hé Erwin... , grapje hè...)
Maar de reünie-commissie stond al paraat om ze te verwelkomen, knuffelen en ”onderscheiden” met een naamkaartje, zodat iedereen kon lezen van welke ”tak” ze afkomstig zijn. Nadat iedereen koffie/thee en een stukje vlaai had verorberd hield Fred van tante Iet een welkomstwoord en vertelde wat er allemaal op het programma stond. Aansluitend werd er een moment van stilte gevraagd om de overleden familieleden even te gedenken.... En toen begon het tumult..... Iedereen naar buiten (het was schitterend mooi weer...) voor een groepsfoto. En zoals altijd duurt zoiets natuurlijk veel langer dan gehoopt, maar onze ”hof”-fotograaf (Adrie) had alles goed ”im griff”.....
Nou,.... en daarna kon het feest beginnen en onstond er meteen een heel gezellige sfeer. Iedereen praatte met iedereen en de jeugd vond het ook allemaal prachtig en amuseerden zich met een spelletje kaarten (of een beetje gamen op de smartphone). Toen de accordionist Bér en zangeres Mieke, de eerste tonen liet horen werd op de dansvloer meteen de beentjes gelicht.
Tegen de avond werd er een fantastisch verzorgd ”pick-buffet” klaar gezet en kon iedereen zijn honger stillen. Nadat iedereen het zijne had gehad sprong onze ”quiz-master” Henri van oom Jan naar voren om de beste ”Bieêle-kenner” van de familie te vinden. Na een tig-tal vragen bleek dit Truus Rutten, van Peter Beelen, te zijn. Zij kreeg de hoofdprijs van de dag, teweten een fantastisch thee/koffie-stel uit de jaren ”stillekes”..... En nou maar hopen dat dat een leuk plekje krijgt...... Ondertussen had een van onze sponsoren zijn belofte waar gemaakt en werden er 300 bitterballen geserveerd.... Heerlijk Johan (van het friet-ménke) echt waar...! En uiteraard bedankt voor deze geste.
De reünie-commissie werd door tante Wies bedankt voor de voortreffelijke organisatie en toen het tegen ”achten” aan begon te lopen, werden de jassen aangetrokken en het afscheid nemen begon. Nadat de commissie met enkele helpende handjes alles had opgeruimd werd er teruggekeken naar een zeer geslaagde dag met als speciale woord van dank aan Peter en Marcel van oom Jan en tante Nellie voor het beschikbaar stellen van ”de Tramhalt”. Zonder hun hulp had de reünie er gegarandeerd anders uit gezien.

Heej,.... ”Bieêle-keûntjes”...... het was een FANTASTISCHE reünie!!!!


(Update: 27 maart 2015)
Herinneringen van onze nicht Mariel Boshuis-Cordang.
Mariel heeft een heel verhaal geschreven over haar herinneringen. Diegene die dit leest, dus wel eens op onze site komt.... ”MOET” dit doorgeven aan EENIEDER.... want, het is een erg leuk verhaal opgesmukt met enkele foto's uit die tijd.... LEUK....
Oké,.... en waar staat die brief dan...? Klik: HIER om het Word-bestand te openen.


(Update: 5 maart 2015)
Hallo Familie Beelen,
De inschrijfmogelijkheid is voorbij. We weten nu wie er allemaal komt naar onze reunie op 19 april..... Dit kunnen jullie allemaal zien op de pagina ”Wie komt?” Ga er zometeen maar eens kijken.
De commissie gaat binnenkort aan tafel met Peter en Marcel om knopen door te hakken. De dikste ”knoop” was natuurlijk het aantal.
Alle ooms en tantes komen en in totaal 60 volwassenen, 8 tieners en 4 kids.....

Dus 72 ”Biêele-keûntjes”...... Dat wordt wel héééél gezellig.... !!!

Mocht er nu toch nog iemand zijn die zich alsnog bedenkt en toch wilt komen....???? Dan moet hij/zij contact opnemen met (penningmeester) Henri.


   REÜNIE FAMILIE BEELEN 2015
Wie: De gehele familie Beelen
Wat: Reünie
Waar: Café ”de Tramhalt”
Wanneer: 19 april 2015, van 15:00 tot 20:00 uur
Hoe:Contactmail invullen.
vóór 1 maart 2015 Betalen
Op tijd bij ”de Tramhalt” zijn.
 
 Deelname KOSTEN reünie fam Bieêle.
De kosten voor deze all-inclusiveReünie: (Koffie, vlaai, alle drankjes & Pick-buffet) zijn:
 Vanaf   18 jr€ 22,50 per persoon
 10 t/m 17 jr € 10,00 per persoon
   0 t/m  9 jr gratis (met grote dank aan “nefjoe’s” Peter en Marcel)
 
 Wat te doen om deel te nemen?
Ga naar de pagina "contact".
Vul alle velden volledig in.
klik op "verzenden"
Hierna krijg je op je opgegeven mailadres een mail met de totaalprijs én het bank-rekeningnummer waarop je het bedrag dient te betalen.
Nadat je betaald hebt, krijg je een bevestiging van je inschrijvingen.
Let wel: (nog) Niet betaald is niet ingeschreven..!.
We moeten uiteindelijk ergens een streep zetten.
Daarna zien we elkaar dan hopelijk op 19 april 2015 om 15:00 uur bij “de Tramhalt”.
 
 Hoe ontstaan?
Tijdens de viering van het 50-jarig huwelijksfeest van tante Wies en ome Theu Lamerikx kwamen enkele neven en nichten op het idee om een reünie te houden voor alle nazaten van oma Wies en opa Peter Beelen (”lange Pier”)
De start van overleg is reeds geweest en allerlei taken zijn weg gezet, zoals deze website.

Als je regelmatig op de site kijkt blijf je op de hoogte van de deelnemers via het menu ”wie komt?”

 
 Reünie-Commité
 Voorzitter  Christel  Teeuwen  0642325695
 Secr/Site  Fred  Timmermans  0642342011
 Penning
 meester
 Henri Beelen  0653968879
 Alg. zaken  John Beelen    0628952817