Cursus op maat.

Partner:
Windows Door onze jarenlange ervaring van Windows 3.0 tot XP / Win7 / Win8.1 en nu met Win10 kunnen wij u de meest noodzakelijke gebruikerskennis aanreiken. Uw hoogst noodzakelijke ICT-kennis wordt geïnventariseerd en u geleerd door een één op één sessie met u aangereikt.
Indien gewenst geven wij aan maximaal 5 personen cursus Windows. Hierdoor blijven individuele kwesties beter belicht.

Excel Met gebruik van Excel kan uw bedrijfsvoering een stuk gemakkelijker worden. De noodzakelijke kennis reiken wij aan d.m.v. het geven van Excel-cursussen. Wilt u meer weten van Excel dan alleen de basisvaardigheden bent u bij TimTec ook aan het juiste adres. Als gecertificeerd "Microsoft Office Expert" (MOE) zijn wij bij machten om u hier heel ver in te scholen.
Voorraadbeheer, faktureren, offereren, tijdbalken, "toDo"-lijsten, kortom met Excel kunt u uw bedrijfsvoering qua tijd enorm inkorten.
Indien gewenst geven wij aan maximaal 5 personen cursus Excel. Hierdoor blijven individuele kwesties beter belicht.

Wilt u meer weten van Word, Outlook (mail) en PowerPoint, zal de opleidingsontwikkelaar van Timtec uw wensen inventariseren en een aangepaste cursus ontwikkelen. Indien gewenst geven wij aan maximaal 5 personen cursus, waardoor de kosten per persoon gereduceerd worden.

Voor vrijblijvende informatie: